Gladsaxe Møllevej 154C, 2860 Søborg

Rækkehus med rigtig god indretning!

Dette skønne ende-rækkehus fra 1958 byder på en rigtig god planløsning, med blandt andet 3 gode værelser og en god anvendelig og tør kælder, hvorfor her er plads til hele familien. Her er god fordelingsentré med adgang til pænt ældre køkken og to stuer en suite med godt lysindfald og indretningsmuligheder. På 1. salen er 3 værelser og flisebadeværelse med terrazzogulv og badekar. Kælderen er meget anvendelig med egen udgang, vaskerum, viktualierum og større anvendeligt hobbyrum. Haven er syd/vestvendt og uden indkig fra vejen. Sælger har hulmursisoleret gavlen i 2017 og taget er skiftet i 2018. Her er en fin have med nyplantede blomster, bærbuske og frugttræer.

Grundejerforening: Her er medlemskab til en hyggelig og velfungerende grundejerforening som årligt afholder Skt. Hans fest i forbindelse med generalforsamling og står sammen om at vedligeholde de fælles arealer. Til ejendommen medfølger brugsret til garage.

Beliggenhed: Boligen er beliggende med Bagsværd centrum indenfor kort afstand, og derfor gode muligheder for indkøb eller transport til indre by. Ligeledes er der nem adgang til at komme såvel nord - som syd- på med bil. Skoledistriktet er Gladsaxe Skole som er inden for gåafstand og der er cykelafstand til gymnasiet. Yderligere er Smør og Fedtmosen's dejlige naturområder.

Hele 153 veludnyttede etage-m2!