Præstemosevej 30, Asminderød, 3480 Fredensborg

Liebhaveri i 1. klasse!

Velkommen til Præstemosevej 30. En exceptionel og utrolig gennemført liebhaverejendom i de smukkeste omgivelser. På denne 1,3 hektar store grund, udfoldes et sandt paradis i naturskønne omgivelser. Her er egen sø, høje smukke gamle træer, langtrækkende udsigt og hestefolde. Sceneriet er som taget ud af en gammel dansk film.
Villaen der udfolder sig på de skønneste 248 kvm og 45 kvm kælder og er blevet gennemgribende renoveret ude som inde. Udvendigt står huset 100% kniv skarpt med hvidpudsede facader og det smukkeste indgangsparti. Når du kommer indenfor, overvældes du hurtigt af det smukke resultat af den store transformering, som huset har gennemgået de seneste år.
Huset er perfekt til den pladskrævende familie med den skønneste børneafdeling der rummer 3 børneværelser og nyere badeværelse. Derudover er der kæmpe forældreafdeling med stort badeværelse med dobbeltvask og stort walk-in. Fra forældresoveværelset er der gulv til loft vinduer hvor lyset strømmer ind. Gennem de store glasdøre, direkte ud til haven, kan årstidernes skiften nydes på tætteste hold. Husets hjerte, stue/spisestue/alrummet er af en helt særlig kaliber. Også hér er der gulv til loft glas og direkte udgang til haven med både sø og opvarmet swimmingpool. Huset rummer også:

- Stor hall med gæstetoilet
- Fantastisk køkken i hvide elementer i åben forbindelse med spisestue
- Skøn kælder med både badeværelse, bryggers, billard rum og vinkælder
- Stald/værksted
- Meget stor garage med plads til 3 biler og direkte adgang til huset
- Gulvvarme i hele huset
- Udsigt til sø fra de fleste rum i huset
- Stor parkeringsplads til alle gæsterne
- Skole, pasningstilbud og indkøb kan nås på to kilometer

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne skønne bolig på tlf. 44989898