Paradis Alle 19, Ramløse, 3200 Helsinge

Liebhaveri direkte til Arresø!

Denne udsigts-liebhavervilla med 180 graders udsigt over Danmarks største sø, Arresø, tilbyder det hele. Villaen er beliggende for enden af blind og børnevenlig vej og nærområdet indbyder de naturelskende købere til endeløse gåture eller blot et smut forbi Ramløse Havn som nås på få minutter. Derudover er der indenfor blot to kilometer både skole, daginstitution, indkøb og sportsfaciliteter. Går turen til Tisvilde en varm sommerdag, er dette blot ca. 10 km væk.

Det indflytningsklare hus fra 1968 byder på en spændende og yderst funktionel indretning. De 151 kvm fordeler sig på hele 4 gode soveværelser og en stor stue. Det store master-bedroom har panoramaudsigt over søen og lukker naturen helt ind i soveværelset. Husets hjerterum, køkken/alrum/stue, har ligeledes fantastisk udsigt over søen og terrassedøren giver adgang til den store syd- vestvendte terrasse med videre adgang til den parklignende have på 1.634 kvm som fører jer direkte ned til vandet.
Huset rummer også to store og lækre badeværelser og et optimalt indrettet bryggers. Alt sammen med gulvvarme.
Huset fremstår i rigtig god stand, men her er også oplagt mulighed for at søge om tilladelse inddrage det lille gårdareal mellem stuen og værelserne, således at stuens areal vil forøges betydeligt og samtidig giver mulighed for at lave en stor kogeø med panoramaudsigt over søen. Se de alternative tegninger og billeder!
Huset har gennem årene fået lavet mange opdateringer og fremstår i velholdt og nutidig stand.

Udover det indflytningsklare hus, 180 graders panoramaudsigt, stor og velpasset have m.m. skal også nævnes ankomstpartiet til huset med dobbelt carport og den lille solterrasse hvor morgenkaffen kan nydes i solen.

Velkommen til Paradis Alle 19!