Tårnvej 57, 1. mf., 2610 Rødovre

Indflytningsklar 1- værelses lejlighed med vestvendt altan.

Lejligheden:
Skøn og indflytningsklar 1-værelses lejlighed udbydes nu til salg. Lejligheden er nem at indrette og med god skabsplads i entréen. Den store vestvendte stue rummer både plads til stue/soveafdeling og spiseplads. Fra stuen er der adgang til skøn overdækket vestvendt altan hvor eftermiddagssolen kan nydes med udsigt til de grønne fællesarealer med høje træer og stor grøn plæne. Fra stuen er der adgang til mindre men rigtig pænt køkken. Badeværelset er nydeligt og med separat bruseniche. Hvis køber ønsker det, kan lejligheden overdrages hurtigt.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i 1969 og er i god stand og er samtidig utrolig veldrevet. Her er kælderrum, fælles vaskeri (under nr. 55) hvor der er 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler, cykelkælder (under nr. 51) og store grønne arealer med grillplads. Derudover er ejendommen opvarmet med fjernvarme. Ejendommen har privat parkeringsplads og beboerne kan gratis benytte denne. Foreningen har en sund økonomi og ingen gæld.

Beliggenheden:
Lejligheden er beliggende i gåafstand til Rødovre Station, Rødovre Centrum og med stoppested umiddelbart ved siden af bygningen. Fra Rødovre Station er der kun 17 minutters togtur til Nørreport.