Meteorvej 33, 2730 Herlev

Projektsalg - Spændende projekt på Meteorvej 33A

Dette fantastiske halve dobbelthus opføres med hele 195 m2 i et plan. Her er lagt stor vægt på lys, rummelighed og optimal udnyttelse af de mange kvadratmeter. Huset som udbydes til salg indrettes optimalt til den store familie. Dette afspejler sig i en lækker forældreafdeling med stort soveværelse med direkte adgang til walk-in og eget lækkert badeværelse. Derudover er der 3 store soveværelser og endnu et ekstra badeværelse. Det store køkken/alrum er husets hjerterum med plads til de store selskaber og giver herfra direkte adgang til lys stue. Fra køkkenet er der ovenikøbet adgang til depotrum. Det kan desuden nævnes, at der er ekstra højt til loftet, der det udføres som skråloft. Og det samme gælder for opholdsstuen, samt tilhørende trekantsvinduer på gavlen
Der er i entreprisekontrakten afsat beløb på 180.000 kr. til køkken -og badeværelses elementer fra HTH. Derudover er der afsat 60.000 kr. til valg af el indretning og kr. 50.000 til hårde hvidevarer. Ønsker køber opgraderinger i denne forbindelse, tilfalder dette køber selv.
Der opføres to huse på grunden hvor sælger selv skal bo i det bagvedliggende hus. Sælger ser meget frem til et godt samarbejde i byggeprocessen og vil gerne deltage i møde med køber.

Plantegning samt husets ydre udformning kan der ikke ændres ved, da entreprisekontrakten er færdigforhandlet med Hybel Huse. Der vil I byggeprocessen være møde mellem køber og Hybel huse for individuelle valg af fliser, gulve, VVS, og el-installationer.

Sælger afholder alle omkostninger i forbindelse med nedrivning af eksisterende hus, rydning af grund samt bortkørsel af overskudsjord, div. tilslutninger af vand, varme, el og forbrug i byggeperioden. Anlægning af have og fliser er ikke med i entreprisekontrakten, køber er derfor selv ansvarlig for anlæggelse af dette.