Bindeledet 9B, 1. tv., 2880 Bagsværd

Flot andelslejlighed med stort vestvendt terrasse!

Området:
Leder du efter en lejlighed yderst centralt placeret midt i Bagsværd har du nu muligheden. Fra hoveddøren har du to minutters gang til Bagsværds mange lokale butikker, supermarkeder og caféer. Med S-tog på den anden side af gaden kommer du til indre København på kun 22 minutter. Derudover er du i kort afstand til det skønne område ved Bagsværd Sø. En tur på cyklen bringer dig hurtigt til Lyngby hvor shopping-mulighederne er endeløse.

Lejligheden:
Lejligheden fremstår i flot og indflytningsklar stand og tilbyder bl.a. et flot nyere køkken holdt i hvide elementer. Stort soveværelse med god plads til skabe. I soveværelset er der en skøn fransk altan. Stor og højloftet stue med direkte udgang til kæmpe vestvendt altan/terrasse hvor der er plads til loungemøblerne eller det store spisebord. Lejligheden indeholder også et kontor/soveværelse i åben forbindelse med stuen. Badeværelset er holdt pænt og lyst og med den smukke originale terrazzo på gulvet.

Ejendommen:
Lejligheden indgår i yderst vedfungerende andelsforening der gennem de senest år bl.a. er renoveret med nyt tag, fjernvarme, vinduer og altaner. Helt exceptionelt, har du også egen carport uden ekstra betaling. Kælderen er i flot stand og her er stort og tørt kælderrum samt vaske- og tørrerum. Her er ovenikøbet et separat rum til sommer/vinterdæk.

Kort sagt: Super lejlighed med bedste beliggenhed MIDT i Bagsværd!