Christoffers Alle 1, 2800 Kongens Lyngby

Indflytningsklar 1-plans villa i Kgs. Lyngby

Kongens Lyngby er en voksende by i hjertet af Danmark, fyldt med liv, kultur og et blomstrende erhvervsliv. Ved at købe et hus i Kongens Lyngby, kan du være en del af dette spændende og dynamiske miljø. Byens placering er ideel, kun 15 km nord for Københavns centrum og nem adgang til offentlig transport, der gør det nemt at pendle til og fra arbejde eller skole. Det gør det muligt at nyde både byens puls og ro i hjemlige omgivelser.

Ejendommen er indrettet som følger: Stor entré med god garderobeplads. Herfra får du adgang til fordelingsgang med 2 børneværelser og forældresoveværelse. Desuden ældre badeværelse med kar og terrazzogulv. Stor lys opholdsstue med udgang til haven og i åben forbindelse med flot nyere køkken. Desuden et rigtig fint bryggers med vaskefaciliteter og amerikanerkøle-/fryseskab.

Du får en rigtig fin have med en skøn terrasse dog skal der forventes en smule støj fra den nærtliggende motorvej da ejendommen grænser op til støjværnet. Sidst men ikke mindst, er Kongens Lyngby kendt for sit venlige og imødekommende samfund. Naboerne vil med garanti byde dig velkommen, og du vil hurtigt føle dig hjemme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.