Råvænget 24, 2880 Bagsværd

Flot istandsat villa!

Boligen: Her er muligheden for at bo i et rigtig lækkert og flot istandsat murstenshus. Huset har indenfor været igennem den helt store renovering og alt indenfor ydermurene er nyt. Det kan blandt andet nævnes, at der er isoleret med 40 mm ekstra i ydervæggene og 400 mm i gulvene, hvor der er støbt beton og lavet gulvvarme i hele huset og i 2022 blev der installeret varmepumpe. Sælger har en god vision og skabt en helt ny fordeling af husets rum og dermed mest muligt ud af boligens m2.
Du træder ind i en åben og meget smagfuld indrettet entre, med adgang til alle husets rum. Her er et fantastisk lækkert åbent køkken fra 2022 med masser rum til den store familie. Køkkenet er i åben forbindelse med en meget lys stue og udgang til en dejlig have. Her er et stort forældresoveværelse og to børneværelser, samt et meget lækkert og moderne badeværelser med bruser, som ligeledes er lavet i 2022. Der er lagt en flot indkørsel med fliser og omkring hele huset er der potentiale for at skabe et skønt udeliv.

Beliggenhed: Villaen er beliggende i et fredeligt område væk fra bylivet, men med Bagsværd centrum indenfor kort afstand, og derfor mulighed for indkøb eller transport til indre by. Skoledistriktet er Gladsaxe Skole som er inden for gåafstand og der er cykelafstand til gymnasiet.