Strandholms Alle 56, 2650 Hvidovre

Indflytningsklart rækkehus i Strandmarkskvarteret!

I det eftertragtede Strandmarkskvarter udbydes nu dette lille skønne rækkehus. Her kommer du til at bo i et hyggeligt villakvarter på en lille lukket vej og med stisystemer til den populære strandpark. Du har endvidere skole og institutioner indenfor behagelig afstand og S-tog samt indkøb kan nås på en kort cykeltur.

Rækkehuset fremstår i rigtig fin stand og byder på følgende gode indretning: Du ankommer til huset via hyggelig lille forhave hvor morgenkaffen kan nydes i solen og hvor der tillige er opsat et lille redskabsskur. Entré med plads til overtøjet. Stor opholdsstue med brændeovn og udgang til en skøn udestue med masser af lys fra de store vinduespartier. Endvidere får du et pænt flisebadeværelse med brus. Et rigtig fint børneværelse/kontor samt et stort soveværelse med indbygget skabsvæg. Rigtig pænt elementkøkken med lille spiseplads.

Fra udestuen har du udgang til en skøn træterrasse der vender helt rigtig for solen og her er der god plads til indretning af et fantastisk lounge-miljø. Endvidere får du god plads til både grill og havesæt. Fra terrassen er nedgang til dejligt overskueligt havestykke men en lille "fiskedam" samt drivhus og skur til div. haveredskaber.

Alt I alt et rigtig fint rækkehus med en skøn beliggenhed tæt på vandet og Havnen og bør helt bestemt opleves ved selvsyn.