Bindeledet 9B, 1. th., 2880 Bagsværd

Flot og indflytningsklar 2-vær med stor altan og køkken/alrum

Beliggende yderst centralt i Bagsværd med stor vestvendt altan og i flot og indflytningsklar stand udbydes nu denne skønne andelslejlighed.

Lejligheden indgår i yderst vedfungerende andelsforening der gennem de senest år bl.a. er renoveret med nyt tag, fjernvarme, vinduer og altaner.

Lejligheden er beliggende på 1. sal og byder på følgende gode indretning: Rummelig entré, Stort lyst køkken/alrum i flot design og med masser af skabsplads samt udgang til fransk altan. Endvidere får du en yderst velindrettet opholdsstue med udgang til kæmpe stor vestvendt altan. I umiddelbar forbindelse med opholdsstuen finder du soveværelset der vender væk fra Bindeledet. Sidst men ikke mindst får du et rigtig pænt flisebadeværelse med bruseniche.

Her kommer du til at bo nær Bagsværd Torv og År 2000 pladsen, så du kan gå til både indkøb, offentlig transport, cafeer og meget mere. Endvidere er du i behagelig gåafstand til Bagsværd Sø og Hareskoven og du kan være i Lyngby centrum på et øjeblik, hvor du får masser af specialforretninger, cafeer, restauranter mv.

God beliggenhed, køkken/alrum, egen carport og skøn altan.