Bindeledet 11, 1. tv., 2880 Bagsværd

Flot og indflytningsklar 4-vær med altan og egen P-plads

Beliggende i hjertet af Bagsværd, et øjeblik fra Bagsværd Sø og Hareskoven, udbydes nu denne skønne 4-værelses lejlighed. Du er endvidere blot 12km fra Rådhuspladsen og kan nå Kbh's Hovedbanegård på blot 20-25 min. med S-toget.

Lejligheden fremstår overalt i flot og indflytningsklar stand og byder på følgende gode indretning: Yderst rummelig fordelingsentré med stor skabsvæg med plads til masser af opbevaring og den helt store garderobe. Fra entreen får du adgang til 3 rigtig gode værelser samt ælder, men yderst velholdt spisekøkken. Endvidere får du et stort flisebadeværelse med bruseniche og mulighed for vaskemaskine og tørretumbler. Sidst men ikke mindst får du en stor vestvendt opholdsstue med god plads til indretning af både spise- og opholdsafdeling og du har fra stuen udgang til en rigtig fin altan.

Lejligheden er med flotte parketgulve og er i høj grad klar til indflytning, så er du på udkig efter en velindrettet 4-vær. hvilket er et sjældent syn i Bagsværd, er det nu du skal slå til.