Søborg Hovedgade 171, st. th., 2860 Søborg

Total istandsat og indflytningsklar!

Lejligheden har gennemgået den helt store istandsættelse og her er ikke sprunget over nogen steder. Alt er udført i kvalitet og fremstår virkelig lækkert og moderne. Sælger har blandt andet udskiftet el, lagt nye gulve og udskiftet alle indvendige døre.
Lejligheden er godt indrettet uden spildplads. Fra entréen er der adgang til rummeligt lyst soveværelse med indbyggede skabe i mærket Nettoline. Her er lækkert indrettet nyt badeværelse og brusenichen har New Yorker dør lavet efter specialmål. Badeværelset har derudover gulvvarme og vaskesøjle. Køkkenet er ligeledes nyt og udført i kvalitetsmaterialer og moderne rustik stil. Herudover byder lejligheden på en rummelig stue med stort lyst vinduesparti og udgang til lækkert syd/vestvendt altan. Her er lagt et flot nyt mahognigulv og det at man må grille, gør de varme sommeraftner endnu mere velkomne.

Ejerforeningen: Ejerforeningen er veldrevet med styr på økonomien. Her er renoveret vinduer og lagt ny tagbelægning. Der er gode fællesfaciliteter som grønt gårdmiljø og cykelkælder.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende tilbagetrukket fra Søborg Hovedgade. Her er kort afstand til både naturområder som Utterslev Mose og der er alle muligheder for en tur på café m.v. Dagligdagsindkøb klares let på Søborg Hovedgade hvor også specialbutikker lokker med spændende tilbud.

En veludnyttet høj stuelejlighed med solrig altan!