Buddingevej 250, st. 8., 2860 Søborg

Flot istandsat 2-værelses lejlighed med terrasse!

Denne lejlighed er centralt beliggende i Søborg med nem adgang til byliv, indkøb og transport. Lejligheden er sat rigtig flot i stand og er lige til at flytte ind i. Her er en god entré med masser af indbygget skabsplads. Her er en flot køkkenet er fra 2020 i moderne og hyggelig rustik stil. Stuen har et rigtig godt lysindfald fra de store vinduespartier og har udgang til hyggeligt havestykke med lækker træterrasse. Lejligheden har et mindre soveværelse med tre indbyggede skabe. Fra stuen er der en mindre fordelingsgang med adgang til badeværelset og indbygget reol til opbevaring. Badeværelse er med brusebad og alle klinker er flot pudset op. Alt i alt er lejligheden rigtig flot med pæne parketgulve og filsede vægge og gode indretningsmuligheder.

Ejerforeningen: Ejendommen drives af en velfungerende ejerforening og er løbende vedligeholdt. Til ejendommen hører et dejligt grønt fællesområde. Lejligheden har brugsret til eget kælderrum, herudover er der fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder, cykelparkering, fælles p-område foran ejendommen.

Område: Lejligheden er centralt beliggende og tilbagetrukket fra Buddingevej. Her er gode indkøbsmuligheder og nem adgang til offentlig transport med kort afstand til S-tog, busforbindelser og den kommende letbane.