Tinghøjvej 49B, 1. mf., 2860 Søborg

Stor 2-værelses lejlighed med altan og elevator, samt meget lave fællesudgifter!

Lejligheden er lys og indbydende med gulvvarme overalt og den skønneste solrige store altan. Planløsningen er optimal og der er absolut ingen spildte m2 i lejligheden. Stuen er lys og rummelig og i åben forbindelse med det nydelige køkken hvor der er alle hårde hvidevarer i god kvalitet. Altanen bliver det naturlige opholdssted om sommeren og her er også god plads og aftensol. Herudover byder lejligheden på et stort soveværelse og et flot rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Lejligheden er indflytningsklar og i god stand.

Ejerforeningen: Ejendommen er opført i 2015, som en moderne ejendom med elevator og cykelkælder. Der er parkeringsplads til ejendommens beboere og grønne arealer. Til lejligheden medfølger brugsret til kælderrum. Ejerforeningen er velfungerende og der er styr på økonomien.

Beliggenhed: Ejendommen er centralt og fredeligt beliggende tæt på Buddinge Centret og Søborg Hovedgades hyggelige butiks- og cafémiljø. Der er gåafstand til offentlig transport med bus.

En lys og indflytningsklar lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.