Vadholm 7, st. 2., 2800 Kongens Lyngby

Total istandsat og indflytningsklar 2-værelses!

Ejendommen ligger for enden af en lukket vej i et rigtig godt og roligt område, omgivet af store grønne fællesområde og smukke høje træer.
Lejligheden har gennemgået den helt store istandsættelse og alt fremstår virkelig lækkert. Her er blandt andet nye flotte gulve og filtede vægge og her er ikke sprunget over nogen steder.
Lejligheden byder på entré, lys og hyggelig stue i åben forbindelse med køkken. Her er nyt lækkert IKEA køkken med alle dertilhørende hård hvidevare i god kvalitet og med garanti. Soveværelset er rummeligt og kan nemt indrettes med både seng, garderobeskab og skrivebord. Badeværelset med flotte fliser og brusebad er ligeledes nyt og rigtig flot udført.
Ejerforeningen: Veldrevet ejerforening med god økonomi og en engageret bestyrelse. Ejendommen byder på fællesvaskeri, tørrerum, udendørs tørreplads, kælderrum, cykelkælder, gode parkeringsforhold(gratis), vicevært, bålplads, fællesrum samt husdyr er tilladt. Der er flotte fælles grønne arealer med bl.a. orangeri, havestole og borde til fri afbenyttelse.

Beliggenhed: Vadholm er en lille lukket stikvej til Christoffers allé og er velbeliggende i hyggeligt og fredeligt kvarter med flotte villaer og lejlighedsejendomme. Centralt i gåafstand til offentlig transport både bus og S-tog fra Stengård Station og tæt på flere supermarkeder. Cykelafstand til Lyngby Centrum er bare 10 minutter.

Fredelig og god beliggenhed.