Aldershvilevej 121B, st. th., 2880 Bagsværd

Høj ugeneret stuelejlighed centralt i Bagsværd!

Lejligheden er flot istandsat i 2014 med flot nyt køkken og badeværelse med charmerende fliser og gode detaljer. Der er i forbindelse med istandsættelsen lavet flot belysning med både spots og indirekte belysning. Køkkenet er lyst og rummeligt med god skabs- og arbejdsplads og masser af plads til det store spisebord. Badeværelset er flot med separat bruseniche og vaske-/tørremaskine. Lejlighedens stue er lys og rummelig uden generende indkig ligesom soveværelset, der er roligt beliggende mod gården.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i en veldrevet ejerforening med en god økonomi. Der er cykelkælder, kælderrum og store fællesarealer med bl.a. overdækket terrasse, legeplads og fælles grill. Der er mulighed for at leje egen parkeringsplads foran bygningen.

Beliggenhed: Lejligheden ligger centralt i Bagsværd i det eftertragtede Aldershvilekvarter. Der er kort afstand til både caféer, biograf, bibliotek og S-togsstation. Der er desuden kun en kort spadseretur til Bagsværd Sø ligesom Hareskoven er indenfor kort afstand.

En flot lejlighed med en god og fredelig beliggenhed.