Buegården 1, 1. th., 2880 Bagsværd

Dejlig lejlighed i eftertragtet ejerforening!

I den gode ejerforening Buegården, centralt i Bagsværd, udbydes nu denne velindrettede lejlighed. Selvom du kun er få 100 meter fra indkøbsmuligheder, biograf, bibliotek, café og S-station er der fred på den store altan. Fra fordelingsentréen er der adgang til stor lys opholdsstue med udgang til altanen. Stuen har en rigtig god størrelse og er med vinduesparti i hele stuens bredde hvilket gør den dejlig lys. Køkkenet er oprindeligt og velholdt og i delvis åben forbindelse med stuen. Lejlighedens soveværelse er rummeligt og med praktisk walk-in skab. Badeværelset er oprindeligt og velholdt med god plads og separat bruseniche.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold. Der er et godt fællesskab i ejerforeningen og mulighed for at deltage i mange aktiviteter.

Beliggenhed: Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren. Du er endvidere en kort cykeltur fra Kgs. Lyngby hvor du får både Lyngby Storcenter, Magasin samt masser af cafeer og specialforretninger

En rigtig lækker lejlighed med stor altan og en super central beliggenhed.