Niels Finsens Alle 100, 1. g., 2860 Søborg

Flot og rummelig lejlighed, med stor altan og fælles tagterrasse!

Beliggende i hjertet af Søborg, udbydes nu denne yderst velindrettede 2-værelses lejlighed lige ved Søborg torv. Lejligheden byder på entré med skabsplads til overtøjet. Et ekstra stort badeværelse hvor der er gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler. God, rummelig stue med udgang til egen stor altan, hvor sommersolen kan nydes helt ud på aftenen. Køkken og stue går ud i et, men er adskilt af en halvmur, hvilket giver masser af køkkenplads og rig mulighed for godt selskab mens der laves mad. Fra lejligheden er der direkte udgang til en stor fælles tagterrasse, hvor du både kan nyde morgenkaffen i solen og dine naboers eller venners selskab. I sommerhalvåret stilles de fælles havemøbler og planter frem, så der er rig mulighed for f.eks. en hyggelig grillaften.

Ejerforening: Lejligheden hører til en veldrevet ejerforening med styr på tingene, hvor løbende vedligehold bliver prioriteret. Øverst i bygningen findes der eget opbevaringsrum, stor fælles tagterrasse med udsigt over København, samt vaske- og tørrerum. Derudover er der mulighed for at leje det flotte, nyrenoverede festlokale med køkken og toilet, når forsamlingen bliver for stor til lejligheden. Der er desuden elevator i opgangen og cykelkælder.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende lige ved Søborg torv. Et livligt og dejligt sted, med masser af indkøbsmuligheder og offentlig transport. Der er cykelafstand til Gladsaxe svømmehal, stadion og skøjtehal. En dejlig gå- eller løbetur kan bringe dig til både Nymosen og Utterslev mose. Bag bygningen findes en stor parkeringsplads, hvor der er mulighed for at få privatparkering.

Dejligt beliggende og velindrettet lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.