Aldershvilevej 100, 1. h., 2880 Bagsværd

Stor lejlighed med indretning som et rækkehus!

Lejligheden opvarmes med fjernvarme og her får du alle fordelene ved at bo i ejerlejlighed kombineret med rummelighed og praktisk indretning som i et rækkehus. Lejligheden er i 2 plan og rigtig godt indrettet. Fra den rummelige entré er der adgang til lejlighedens 1. badeværelse og videre gennem entréen er det store køkken/alrum der bliver det naturlige samlingssted for når der er gæster. Køkken/alrummet kan nemt opdeles i separat værelse og køkken. Herudover byder lejligheden i nederste plan på lys og rummelig stue der har udgang til stor og anvendelig altan. På øverste plan er der 2 store lyse værelser og endnu et badeværelse. Alle m2 er godt udnyttet og der er ingen spildplads.

Ejerforeningen: Her er styr på tingene og økonomien. Der er gode faciliteter og foreningen råder over egen parkeringsplads og grønt fællesareal med hyggekroge i en lun sommeraften med grill.

Beliggenheden: Her bor du i det attraktive Aldershvile kvarter tilbagetrukket fra Aldershvilevej. Beliggenheden byder på alt hvad der er brug for og lidt til. Der er bl.a. kort afstand til S-tog, indkøb, biograf, bibliotek, gode skoler og institutioner samt naturen ved Bagsværd Sø og Hareskoven.

En lejlighed udover det sædvanlige.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.