Drejøgade 26F, st. 1., 2100 København Ø

2-værelses med fantastisk indretning og mange muligheder!

Denne velindrettede og indbydende 2-værelses stuelejlighed ligger i Ejerforeningen Drejøgården i et roligt kvarter på Østerbro og er en af 5 specielle lejligheder, der sjældent bliver udbudt til salg.
Lejligheden har fra entréen adgang til et større og praktisk walk-in skab med plads til både sko, overtøj og anden opbevaring. Lejligheden har en stor og lys stue med gode indretningsmuligheder og store vinduesparter. Fra stuen er der udgang til en større altan i hele stuens brede, hvor morgenkaffen kan nydes i solen. Soveværelset har en rigtig god størrelse med plads til både dobbeltseng og skab. Lejligheden rummer ligeledes et hyggeligt køkken og pænt rummeligt flisebadeværelse med badekar.

Ejerforeningen: Ejendommen fra 1974 ligger tilbagetrukket fra Drejøgade og der er ualmindelig mange goder ved at bo i denne veldrevne ejerforening.
Her er hele 3 fælles tagterrasser med fantastisk udsigt over Øresund og det charmerende Østerbro, depotrum, elevator, parkeringsplads, cykelkælder, fælles vaskeri og festlokale mm.

Område: Her kommer du til at bo i et område der har det hele. Området kaldes klimakvarteret og her er masser grønt og fokus på klimaudfordringerne. Her er kort afstand til både dagligdagens indkøb, shopping, Østerbros charmerende caféliv og udelivet i fx Kildevældsparken, Fælledparken og Svanemøllestranden. Her er gode forbindelser med offentlig transport med gåafstand til bus, metro og S-tog.

En skøn lejlighed med mulighed for at sætte sit eget præg og gøre boligen sin helt egen.