Weidekampsgade 57, 3. 3., 2300 København S

En lys og indflytningsklar lejlighed i en klasse for sig!

Vil du meget bo centralt og alligevel fredeligt er denne lejlighed lige noget for dig. Lejligheden er indflytningsklar og sælger har fået lagt nye flotte gulve, nye dør, ligesom køkkenet er opdateret med lækre hvidevarer, smart bordplade og quooker. Lejlighedens indretning er perfekt og uden spildte m2. Her er god fordelingsentré, stort brusebadeværelse med vaskesøjle og bruseniche, rummeligt soveværelse og stor stue. Både soveværelset og stuen er roligt beliggende mod gården og med gode vinduespartier uden generende indkig fra genboer. Fra stuen er der udgang til stor solrig altan, som vender ud til et uforstyrret område. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og her er alt i hårde hvidevarer samt opvaskemaskine, og med quookeren har du med et snuptag kogende vand til din kaffe eller the. Der er gulvvarme i alle rum som sikrer et god fordeling af varmen og et godt indeklima.

Ejerforeningen: Ejendommen er fra 2006 og har en særdeles veldrevet ejerforening med styr på økonomien. Der er et flot åbent gårdmiljø med hyggelige kroge og flot trappe til den kunstige kanal. Der er mulighed for, at leje parkeringsplads i p-kælderen.

Beliggenhed: Velkommen til Islands Brygge. Nyd bylivet med de grønne områder, havnebadet 400 meter væk og de hyggelige caféer, restauranter og butikker. Her er alle muligheder for at slappe af og nyde stemningen og kalder naturen er Amager Fælled kun en kort cykel- eller løbetur væk.

En lys og lækker lejlighed som du skal glæde dig til at se!