Bagsværddal 11, st. tv., 2880 Bagsværd

Håndværkertilbud i sund andelsforening

Beliggende yderst centralt i Bagsværd, et øjeblik fra Bagsværd Sø og i gåafstand til både indkøb og offentlig transport, udbydes nu denne velindrettede 2 værelses med masser af muligheder. Lejligheden indgår i veldrevet og sund andelsforening med styr på økonomien. Her kommer du til at bo dejlig centralt, men stadigvæk i ro fred fra byens puls. Lejligheden er indrettet som følger: Entré med plads til overtøjet. Flisebadeværelse med mulighed for brus. Såfremt man ønsker et større badeværelse er der gode muligheder for udvidelse. Køkkenet vender ud mod det hyggelige gårdmiljø og byder på masser af skabsplads samt gode indretningsmuligheder. Endvidere får du en meget stor opholdsstue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Soveværelse er tillige med god plads samt indbyggede skabe og udsigt til gårdmiljøet. Under tæpperne finder du de oprindelige trægulve, så blot med en gulvafhøvling og en kærlig hånd i øvrigt, kommer du rigtig langt.

Andelsforeningen: Lejligheden er beliggende i lille veldrevet andelsforening med 21 beboelsesmål og bærer præg af at der er styr på tingene. Der er et skønt grønt gårdmiljø med små nyttehaver, trampolin mv. samt adgang til fællesvaskeri. Der er pt. 2 kælderrum til lejligheden samt adgang til rigtig fine badefaciliteter i kælderen.

Beliggenhed: Lejligheden ligger tilbagetrukket og ugeneret i forhold til trafikstøj. Der er meget kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er lige rundt om hjørnet. Endvidere kommer du til at bo i cykelafstand til Kgs. Lyngby samt 5 min. gang fra Bagsværd Sø.

Alt i alt en super god lejlighed der trænger til istandsættelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.