Stengårdsvænge 154, 2800 Kongens Lyngby

Flot og indflytningsklar i det eftertragtede Stengårdskvarter.

Beliggende i ro og fred i det populære Stengårdskvarter, udbydes nu dette super skønne halve dobbelthus på Stengårdsvænge. Her kommer du til at bo i et børnevenligt kvarter i gåafstand til både skole og institutioner.

Ejendommen fremstår i super flot stand og byder på følgende gode indretning: Stort lyst spisekøkken i åben forbindelse med kæmpestor opholdsstue. Køkkenet er i super stilrent design fra &SHUFL med alt i hvidevare samt Quooker og fremstår som nyt. Køkkenet bliver uden tvivl familiens samlingspunkt og indbyder til de helt store gastronomiske udfoldelser. Fra køkkenet er der adgang til opholdsstuen der er blevet udvidet med en tilbygning og med glasfacade ud til en skøn sydvendt træterrasse. I 2020 blev der lagt parketgulve fra Junkers i top kvalitet i både stu og køkken. 1. sal er indrettet med 3 værelser samt et ældre, men velfungerende brusebadeværelse. Her får du plads til 2 børneværelser samt forældresoveværelse. Ejendommens kælder er med gulvvarme overalt og fungerer mest af alt som en underetage med et kæmpestort badeværelse der tillige er indrettet med vaskefaciliteter og opbevaring bag indbygget skabsvæg. Endvidere får du et skønt disponibelt rum med mange gode anvendelsesmuligheder. Underetagen er ikke godkendt til beboelse, men fremstår tør og indbydende til ophold.

Ejendommens have er dejlig overskuelig og her får du både plads til grill og leg samt solbadning på det skønne terrassedæk.

Beliggenhed: Stengårdsvænge er en yderst eftertragtet adresse med fred og ro og samtidig en yderst central beliggenhed. Her er familievenligt, med mange børnefamilier og der er kort afstand til skole og institutioner. Dagligvareindkøb er lige rundt om hjørnet og her er både en lokal Irma samt REMA 1000. Du er kun et øjeblik fra Bagsværd- og Lyngby Sø samt de naturskønne grønne områder ved Radiomarken med fritgående får og kæmpe grønne arealer. Du er i cykelafstand til Kgs. Lyngby, hvor du får masser af specialforretninger, cafeer, restauranter, biograf og meget mere.

Alt i alt et super lækkert dobbelthus der helt bestemt skal opleves ved selvsyn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.