Stengårds Alle 237, 2860 Søborg

Toprenoveret villa med et fantastisk udemiljø!

Denne toprenoverede villa er beliggende i den "rigtige" ende af Stengårds Allé, uden gennemkørende trafik, i et fredeligt og børnevenligt kvarter. Ejendommen er til-/ombygget i 2004 efter alle kunstens regler og fremstår i super flot stand med et helt igennem fantastisk udemiljø med pool og lounge område.

Ejendommen byder i stueplan på præsentabelt indgangsparti med trappe til 1. sal. Fra entreen træder du ind i et stort lyst køkken/alrum med god plads til familie og gæster samt udgang til den skønne have. Alrummet er stilrent design og de mange detaljer skal opleves. Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, kun adskilt af den gemmegående brændeovn der har glas til begge sider og er endnu et eksempel på hvor gennemført renoveringen er. Endvidere får du et stort teenageværelse, kontor samt et lækkert badeværelse med cylinderformet bruseniche. Hele etagen har gulvvarme. Villaens 1. sal. er med loft til kip og byder på et kæmpe stort teenageværelse og et super lækkert badeværelse. På 1. sal er endvidere et rummeligt forældresoveværelse med stort walk-in closet og altan. Ejendommens kælder er som resten af ejendommen gennemrenoveret og byder på bl.a. et yderst velindrettet motionsrum, stort bryggers med vaskefaciliteter samt 2 disp. rum. Kælderen er overalt med granitfliser. Væggene er isoleret både ude og inde, så du er sikret en tør anvendelig kælder med mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Ejendommens udemiljø er i absolut særklasse. Foruden indtil flere hyggelige terrasser med god plads til de helt store grillarrangementer er der anlagt et pool-miljø der henvender sig til de helt store livsnydere. Her får du skønt, kombineret pool- og lounge miljø med pool-hus (anneks), samt sauna med udsigt mod poolen. Poolen er fuldautomatisk og opvarmes af solvarmesystem og varmepumpe som gør sæsonen lang og brugsværdien høj.

Beliggenhed: Her kommer du til at bo et øjeblik fra Kgs. Lyngby, samt en kort cykeltur fra Søborg Hovedgade med masser af cafeer og specialforretninger. Du er endvidere kun 11 km fra Rådhuspladsen og det daglige indkøb kan klares blot 500m fra ejendommen.
En ejendom med rigtig mange stilrene og gennemførte detaljer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.