Godtgemt 32, 2880 Bagsværd

Gennemrenoveret ny istandsat 3 vær. i Aldershvilekvarteret

Nu udbydes denne super flotte 3 værelses lejlighed hvor alt er lavet efter alle kunstens regler. Her kommer du til at bo i det eftertragtede Aldershvilekvarter et øjeblik fra Bagsværd Sø og Hareskoven samt i gåafstand til indkøb og offentlig transport. Lejligheden er beliggende i stueetagen med direkte indgang, så du nærmest får fornemmelsen af at bo i et lille rækkehus. Du træder ind i et super lækkert spisekøkken med alt i hårde hvidevare og med en specialfremstillet bordplade i flot design. Endvidere får du 3 rigtig gode værelser hvor det ene værelse er med fransk altan og udsigt til de hyggelige fællesarealer. Badeværelset er som resten af lejligheden netop renoveret i stilrent design med store fliser, Unidrain, "rainshower" mv. Lejligheden er med flot nybehandlet parketgulv samt spartlede og filtede vægge og lofter.

Ejerforeningen: Ejerforeningen råder over flere grønne områder hvorfra solen kan nydes. I den lille have foran lejligheden er der mulighed for at sætte sit eget præg, med blomster og lignende efter aftale med ejendommens øvrige beboere. Lejligheden har brugsret til kælderrum der ligger lige under lejligheden og der er tillige adgang til fællesvaskeri.

Beliggenhed: Beliggenheden er optimal med kort afstand til Bagsværd Station med S-tog og gode busforbindelser, indkøbsmuligheder, café, bibliotek og biograf. Du er dermed ikke langt fra uddannelsesinstitutionerne i Kgs. Lyngby og du er blot 20 min. fra Nørreport station og Hovedbanegården.

Alt i alt en super flot og indflytningsklar lejlighed der både kan benyttes som delelejlighed eller til den lille familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.