Smørum Bygade 56, Smørumovre, 2765 Smørum

Landsbymiljø tæt på København!

Egedal Kommune stiller sig positiv overfor en nedrivningstilladelse som følge af boligens nuværende stand forudsat ansøger fremsender skitse- / byggeprojekt som viser en ny bebyggelse med tilnærmelsesvis samme placering og udseende jf. lokalplanens § 7.3. Det er desuden væsentligt at det fremtidige projekt opføres i overensstemmelse med lokalplanens øvrige bestemmelser. Lokalplanen kan downloades under dokumenter nedenfor.

Vil du bevare huset er der mulighed for at erhverve et hjem med en historie der går tilbage til 1777. Huset er et af byens ældste og var oprindeligt et husmandssted. Dem findes der ikke mange af tilbage, men her er et eksempel som ikke er kommet på museum. Ejendommen trænger til en kærlig hånd og med de rigtige ejere vil der igen komme liv og glade dage i huset ved gadekæret. Indretningen er med 2 stuer og 3 værelser. Brusebadeværelse og køkken/alrum med udgang til haven. Har i lyst til at få jord under neglene er der alle muligheder for at indrette haven på en hyggelig og charmerende måde.

Beliggenhed: De landlige omgivelser snyder, for I er slet ikke så langt fra København som I tror. Fra ejendommen er der cykel- og gåafstand til skole og indkøbsmuligheder. Smørumovre er en idyllisk landsby og de omkringliggende marker og gamle gårde er sammen med gadekæret og Smørum Kirke med til at give den unikke stemning af landsby.

Et charmerende sted der venter på næste kapitel.