Bagsværd Hovedgade 79, 2. F., 2880 Bagsværd

Indflytningsklar totalrenoveret 4 vær. med vestvendt altan!

Her er skal du ikke løfte en finger ud over at beslutte dig for hvor spisebordet skal stå i det store køkken/alrum. Lejligheden er totalrenoveret med ny el, badeværelse, køkken og gulve. Du er omgivet af luksus, som et lækkert nyt køkken fra Designa med Quooker, lækre nye hårde hvidevarer herunder ovn med pyrolyse og et flot nyt badeværelse med plads til vaskesøjle og gulvvarme, som du styrer via app på din mobiltelefon. Lejligheden er en stor 4 værelses med 2 rummelige værelse hvoraf det ene er med walk-in skab. Stuen er lys og spillet i de flotte gulve kommer helt til sin ret her. Oveni er der udgang til den vestvendte og ugenerede altan.

Ejerforeningen: Sund ejerforening med god økonomi, fællesvaskeri, parkeringspladser samt brugsret til kælderrum. Endvidere er der YouSee grundpakke der betales sammen med fællesudgifterne og der er mulighed for tilkøb af tillægspakke.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende på Bagsværd Hovedgade med kort afstand til indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, biograf, Bagsværd Sø og Hareskoven hvor man kan nyde en cykeltur på mountainbiken. Derudover er Bagsværd St. 5 min væk på gåben og man er i City på 25 min.

Endelig har du fundet din drømmelejlighed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.