Jættehøj 4, Jordhøj, 3550 Slangerup

165 m2 meget veldisponerede bolig på blind vej!

Her er en villa med 165 meget veldisponerede kvadratmeter bolig - der indeholder entré/fordelingsgang med adgang til 4 gode og reelle værelser samt badeværelse med kar. Entré og to af værelserne samt badeværelse er med gulvvarme. I forlængelse af gangen har man adgang til en skøn, lys spisestue med store vinduespartier og udgang til den grønne have. Endvidere fint køkken med god skabs- og arbejdsplads samt et praktisk bryggers. Bryggerset kan alternativt bruges som husets primære indgang.
Ensuite med spisestuen, har man en virkelig skøn, lys og rummelig stue med ildsted, store vinduespartier mod den skønne have og masser af indretningsmuligheder. Opholdsstuen er en tilbygning til det oprindelige hus.
Nyere 3-lags energiruder i hele huset samt nyere hoveddør. Taget er ca. 7 år gammelt og huset opvarmes ved naturgas. Fyret er 4-5 gammelt.
Grunden er på herlige 800 m2 og har foruden huset et godt, stort skur/værksted, der lige mangler det sidste finish, men er fuldt ud funktionsdygtigt, som det er.

Beliggenhed: Søger du et roligt og sikkert villa kvarter, så læs videre her. Da vejen er blind er her meget begrænset med trafik og derfor også meget børnevenligt.
Nær hyggeligt cafeliv, indkøbsmuligheder, skole, børnehave, skov, Slangerup Svømmehal, Fitness center og meget mere - alt sammen indenfor 5-10 min. kørsel.

Alt i alt en virkelig skøn bolig, som skal opleves for korrekt bedømmelse - ring for fremvisning på tlf. 9394 4020.