Buddingevej 244C, 1. th., 2860 Søborg

Lys flot 3 vær. tilbagetrukket fra Buddingevej!

Her bor du fredeligt, tilbagetrukket og i anden række fra Buddingevej, med privat parkering for ejendommens beboere. Du er afskærmet fra vejen så der er ro i og udenfor lejligheden. Lejligheden er særdeles godt indrettet med 2 store værelser, rummelig stue, mindre badeværelse og godt køkken. Overalt i lejligheden er der godt lysindfald og flotte plankegulve. Lejligheden er oplagt som delelejlighed og er også velegnet til såvel det yngre som det modne par. Der er brugsret til stort kælderrum som sælger i dag anvender både som hobby- og opmagasineringsrum.

Ejerforening: Her har du en sund ejerforening med gode grønne områder og fællesfaciliteter, som fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder, legeplads og parkeringsplads for ejendommens beboere.

Beliggenhed: Lejligheden er centralt men fredeligt beliggende. Her er kort afstand til bus og S-tog fra Buddinge Station og til den nye letbane. Indkøb klares nemt i nærområdet eller Kgs. Lyngby. Hvis du trænger til natur oplevelser er der kort afstand til både Bagsværd og Lyngby Sø samt Hareskoven.

Flot lys og fredeligt beliggende lejlighed.