Tjørnevænget 10, 2800 Kongens Lyngby

Smuk ejendom på lukket vej med masser af børnefamilier.

Nu udbydes denne skønne vinkelejendom med plads til hele familien. Her kommer I til at bo på en rolig og yderst eftertragtet adresse i et børnevenligt kvarter og samtidig dejlig centralt, med alt hvad I behøver indenfor kort afstand.

Huset fremstår overalt i pæn stand og byder på følgende gode indretning. Rummelig entré med god plads til overtøjet. Fra entreen træder du ind i en stor lys opholdsstue med brændeovn og sildebensparket samt udsigt til den skønne syd-/vestvendte terrasse. Opholdsstuen er i åben forbindelse med køkkenet og der kan nemt etableres køkken-/alrum. Fra køkkenet er der udgang til den store baghaven hvor der er god plads til den helt store boldbane. Endvidere får du 3 gode værelser i en afdeling for sig og her fra er der tillige udgang til baghaven. Stueetagen byder endvidere på endnu et værelser hvor der er klargjort til at lave badeværelse. Ejendommens kælder er med god lofthøje og her får du følgende indretning. Stort disp. rum med masser af lys fra den vestvendte lysskakt. Stor vaskekælder i forbindelse med godt opbevaringsrum. Rigtig pænt badeværelse med bruseniche.

Fra opholdsstuen er der udgang til den store terrasse hvor der tillige er anlagt en hyggelig bålplads til de lune sommeraftener. På begge sider af huset er der anlagt gode terrasser og den overdækkede del indbyder til afholdelse af diverse havearrangementer. Haven er med god plads til både grill og leg og er dejlig overskuelig at holde.

Beliggenhed: Tjørnevænget er en yderst eftertragtet adresse med fred og ro og samtidig en yderst central beliggenhed. Her er familievenligt, med mange børnefamilier og der er kort afstand til skole og institutioner. Med adresse på Tjørnevænget 10 er der 15 minutters gang til Stengården Station, dagligvarerindkøb er lige rundt om hjørnet og naturen ved Bagsværd Sø er også indenfor kort afstand. Den nye letbane mellem Lundtofte og Ishøj er ved at blive anlagt og kommer til at være i behagelig gåafstand fra huset. Du kan være i Lyngby centrum på et øjeblik, hvor du får masser af specialforretninger, cafeer, restauranter mv.

Alt i alt et super hyggeligt hus med et skønt udeareal.