Porsevænget 18, 2800 Kongens Lyngby

Flot og indflytningsklar familiebolig med en skøn have!

Nu udbydes dette skønne halve dobbelthus med et stort, lyst køkken/alrum, 2 lækre badeværelser og plads til hele familien. Her kommer I til at bo på en rolig og yderst eftertragtet adresse i et børnevenligt kvarter og samtidig dejlig centralt, med alt hvad I behøver indenfor kort afstand.

Huset fremstår overalt i flot og indbydende stand og byder på følgende gode indretning. Rummelig entré med god plads til overtøjet. Flot og stilrent badeværelse med bruseniche. Fra entreen træder du ind i stort lyst køkken/alrum med stor opholdsstue og udsigt til den flot anlagte have. Fra opholdsstuen er der nedgang til god flisebelagt kælder på 25m2, med god plads til opbevaring, legeværelse, kontor mv. Der er tillige egen indgang til kælderen fra havesiden, så hvis racercyklen skal gøres forårsklar er der nem adgang hertil. Stueetagen byder endvidere på et lille kontor/påklædningsværelse, samt et rigtig godt børneværelse. Endvidere er der indrettet et dejligt bryggers, med direkte udgang til haven samt endnu et lækkert badeværelse i stilrent design. Som en lille fin detalje, er der under trappen til 1. sal indrettet viktualierum med god plads til både vin og dagligvarer. 1. salen er indrettet med 2 rigtig gode værelser med plads til garderoben.

Fra opholdsstuen er der udgang til den store terrasse og til den skønne ny anlagte have. Haven er med god plads til grill og leg og er dejlig overskuelig at holde. I bunden af haven, i forlængelse af carporten, er der opført skur samt overdækning med god plads til både cykler, haveredskaber, barnevognen mv. Forhaven er tillige anlagt indenfor de seneste år, så du får et flot og præsentabelt indgangsparti.

Beliggenhed: Porsevænget er en yderst eftertragtet adresse med fred og ro og samtidig en yderst central beliggenhed. Her er familievenligt, med mange børnefamilier og der er kort afstand til skole og institutioner. Med adresse på Porsevænget 18 er der få minutters gang til Stengården Station, dagligvareindkøb er lige rundt om hjørnet og naturen ved Bagsværd Sø er også indenfor kort afstand. Den nye letbane mellem Lundtofte og Ishøj er ved at blive anlagt og kommer til at være i behagelig gåafstand fra huset. Du kan være i Lyngby centrum på et øjeblik, hvor du får masser af specialforretninger, cafeer, restauranter mv.
Et super flot og indflytningsklart halvt dobbelt hus på en yderst eftertragtet beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.