Gladsaxe Møllevej 99, 1. mf+th., 2860 Søborg

4 værelses lejlighed med stor vestvendt altan.

Beliggende tilbagetrukket fra Gladsaxe Møllevej på 1. sal, med masser af lys og luft omkring, udbydes nu denne rummelige 4 værelses lejlighed. Lejligheden byder på følgende gode indretning: Entré med god plads til overtøjet. Fra entreen er der adgang til værelse/kontor, stort soveværelse samt lys og regulær opholdsstue. Stort flisebadeværelse med kar. Endvidere får du et ældre elementkøkken med god skabsplads, samt mulighed for spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til den store vestvendte altan med skøn udsigt og fællesarealerne og villakvarteret. Over altaner er markise med fjernbetjent elhejs. Endvidere får du endnu et godt værelse, med egen indgang og gæstetoilet/badeværelse. Lejligheden trænger til en kærlig hånd og er med parketgulve i hele lejligheden samt en god lofthøjde.

Ejerforeningen: Lejligheden indgår i yderst veldrevet ejerforening med fællesvaskeri, cykelkælder og grønne fællesarealer med legeplads til de mindste. Lejligheden har endvidere brugsret til kælderrum.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende i kort afstand til offentlig transport og indkøb og er tillige tæt på institutioner og skoler. Endvidere kommer du til at bo tæt på Søborg Hovedgade med masser af cafeer og specialforretninger samt en kort cykeltur fra Kgs. Lyngby. KUN 11 km. fra Rådhuspladsen.

Alt i alt en rigtig god lejlighed med stor altan og tæt på det meste.