Hakonsvej 25, 2880 Bagsværd

Skøn familievilla i det eftertragtede Aldershvilekvarter på 234 etagemeter.

Nu udbydes denne yderst veldisponerede villa, med et kæmpe køkken/alrum og beliggende på en af de absolut bedste placeringer i Aldershvilekvarteret. Ejendommen er indrettet som følger: Stor entré med god plads til overtøjet. Fra entreen træder du ind i et kæmpe køkken/alrum, med et velindrettet elementkøkken og med udsigt til haven. Selve opholdsrummet er med loft til kip og et stort glasparti mod syd. Fra opholdsrummet træder du ud på en skøn, delvist overdækket træterrasse med god plads til både spisning, grill og solbadning. Opholdsrummet er opført som en tilbygning i 2010 der harmonere rigtig fint med det oprindelige hus. I stueplan får du endvidere et godt flisebadeværelse med bruseniche, samt soveværelse og kontor/børneværelse. Der er åbnet op ned til kælderen, så det mest af alt føles som en underetage og kælderen er dermed blevet en velintegreret del af huset. I kælderen får du 2 rigtige gode disponible rum, hvoraf de 2 af rummene er indrettet med trægulv og spots. Den resteredende del af kælderen er med flot flisegulv og her får du endnu et godt disp. rum samt et lækkert badeværelse med bruseniche og et viktualierum. Der er tillige opført en stor carport med tilhørende cykel-/redskabsskur.

Der er indlagt gulvvarme i hele huset der sikre et rigtig godt og behageligt indeklima overalt og ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt.

Beliggenhed: Ejendommen er beliggende på en yderst attraktiv adresse i Aldershvilekvarteret med kort afstand til både Kgs. Lyngby og Bagsværd. Her er gåafstand til butikker med dagligvarer, S-tog station og naturskønne områder som Hareskoven, Bagsværd Sø, og Lyngby Sø.

Alt i alt en yderst velindrettet villa på en af byens absolut bedste beliggenheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.