Buegården 7, 2. TH., 2880 Bagsværd

Indflytningsklar 2'er med vestvendt altan!

I ejerforeningen Buegården centralt i Bagsværd udbydes nu denne velindrettede og indflytningsklar lejlighed.
Selvom du kun er få 100 meter fra indkøbsmuligheder, biograf, bibliotek, café og S-station er der fred på din altan. Fra fordelingsentréen er der adgang til stor lys opholdsstue med udgang til altanen. Stuen har en rigtig god størrelse og er med nyere vinduesparti i hele stuens bredde. Køkkenet fremstår rigtig pænt, med hvide elementer og i semi-åben forbindelse med stuen og med masser af skabsplads samt opvaskemaskine. Lejlighedens soveværelse er rummeligt og med plads til stor seng, skabe og skrivebord. Badeværelset er af ældre dato, men i rigtig pæn stand, med separat bruseniche og mulighed for vaskesøjle.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold. Du kan få tildelt en fast P-plads mod betaling af et engangsgebyr på kr. 400,-. Der er et godt fællesskab i ejerforeningen og mulighed for at deltage i mange aktiviteter.

Beliggenhed: Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren. Du er endvidere en kort cykeltur fra Kgs. Lyngby hvor du får både Lyngby Storcenter, Magasin samt masser af cafeer og specialforretninger

En rigtig god og indflytningsklar lejlighed med altan og en super central beliggenhed.