Buddinge Hovedgade 224, 1. TV., 2880 Bagsværd

Indflytningsklar 3 værelses med franske altaner og brændeovn.

Beliggende tilbagetrukket fra Buddinge Hovedgade på 1. sal med masser af lys og luft omkring, udbydes nu denne yderst veludnyttede lejlighed. Lejligheden fremstår i pænt og indflytningsklar stand og byder på følgende gode indretning. Entré med god plads til overtøjet. Pænt flisebadeværelse med separat bruseplads. Nyere køkken i hvideelementer og med masser af skabsplads. Lejligheden har en stor lys opholdsstue med plads til indretning af både opholds-/og spiseafdeling. Her får du tillige en hyggelig lille brændeovn samt fransk altan. Stuen er blevet opdelt i 2 rum som den har været oprindeligt og i det andet rum får du fint plads til dobbeltsengen. Endvidere får du endnu et meget stort værelse tillige med fransk altan hvor sælger i dag har indrettet hjemmearbejdspladser. Værelset vil være optimalt til soveværelse da der ligeledes er plads til stort klædeskab og det vil være oplagt at lave kontor hvor der er i dag er soveværelse. Lejligheden fremstår utrolig lys og er tillige med god lofthøjde og pæne plankegulve.

Ejerforeningen: Lejligheden indgår i en lille ejerforening med fællesvaskeri og grønne fællesarealer. Lejligheden har endvidere brugsret til meget stort kælderrum.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende i kort afstand til offentlig transport, indkøb, Bagsværd fort og blot 12 km. fra Rådhuspladsen. Endvidere kommer du til at bo tæt på Søborg Hovedgade med masser af cafeer og specialforretninger samt en kort cykeltur fra Kgs. Lyngby.

Alt i alt en rigtig god lejlighed hvor samtlige kvadratmetre er udnyttet optimalt og ikke mindst med brændeovn der er et særsyn i lejlighederne uden for København.