Frederiksdalsvej 8E, 1. tv., 2830 Virum

Flot og indflytningsklar 4 værelses med altan m ed mulighed for køkken-alrum

Beliggende med udsigt til det grønne fællesareal og med vestvendt altan, udbydes nu denne yderst velindrettede 4-vær. lejlighed. Lejligheden fremstår overalt lys og indbydende og er sat rigtig pænt i stand. Her behøver du kun, at male før du flytter ind og det er ikke svært, at se sig selv bo i denne skønne lejlighed. Entréen er rummelig og med plads til overtøjet. Herfra har du adgang til et lækkert badeværelse med god bruseplads. Badeværelse blev renoveret ultimo 2019. Endvidere får du et stort soveværelse med fransk altan og god plads til garderoben. Udover førnævnte får du 2 rigtig gode værelse ideelt til børneværelser/kontor/gæsteværelse mv. Stuen er lys og rummelig og med god plads til indretning af både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til vestvendt altan med plads til, at sidde og nyde roen og ikke mindst den gode udsigt. Rigtig pænt elementkøkken med masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er renoveret med nyt el, filtede vægge samt nyere gulve og badeværelse.

Ejerforeningen: Ejendommen er opført i 1940 og her får du adgang til skønne grønne fællesarealer, gode parkeringsforhold og mulighed for leje af carport, fællesvaskeri, cykelkælder samt brugsret til kælderrum.

Beliggenhed: Her kommer du til at bo centralt i Virum tæt på indkøb, offentlig transport samt tæt på Geelskov. Endvidere har du skoler og daginstitutioner samt uddannelsesinstitutioner indenfor kort afstand.

Alt i alt en super flot lejlighed, med en rigtig god indretning og lige til at flytte ind i.