Bondehavevej 9, 1. TV., 2880 Bagsværd

Ny istandsat 3 vær. med sydvendt altan

Beliggende i det yderst eftertragtede Aldershvilekvarter, et øjeblik fra Bagsværd Sø og i gåafstand til både indkøb og offentlig transport, udbydes nu denne super flot istandsatte lejlighed. Lejligheden er istandsat efter alle kunstens regler og byder på følgende gode indretning: Rummelig fordelingsentré med adgang til samtlige rum og plads til overtøjet. Badeværelset er en rigtig god størrelse med badekar og mulighed for plads til vaskesøjle. Badeværelset er det eneste der ikke er renoveret, men byder på rigtig gode muligheder. Endvidere får du et super flot nyt køkken med gode hvidevarer fra AEG og i et super flot design fra HTH. Fra køkkenet har du en skøn fri udsigt langs rækkehusbebyggelserne på Ahornkrogen. Du får tillige 2 rigtig gode værelser med samme skønne udsigt. Lejlighedens opholdsstue giver rigtig god plads til både spise og opholdsafdeling og her fra er der udgang til den store sydvendte altan. Lejligheden er sat i stand med nye flotte gulve, nye døre, nyt el samt spartlede og filtede vægge.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i lille veldrevet ejerforening med styr på tingene. Der er kælderrum til lejligheden samt adgang til fællesvaskeri.

Beliggenhed: Lejligheden ligger tilbagetrukket og ugeneret på den fredelige villavej Bondehavevej. Vejen er en attraktiv villavej i Aldershvilekvarteret med blandet bebyggelse af rækkehuse, villaer og ejerlejligheder. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er lige rundt om hjørnet. Endvidere kommer du til at bo i cykelafstand til Kgs. Lyngby samt 5 min. gang fra Bagsværd Sø.

En super flot og indflytningsklar lejlighed med altan og på en skøn og rolig beliggenhed i Aldershvilekvarteret.

(Lejligheden færdiggøres med fodpaneler og gerigter der opsættes og hvidmales inden overtagelsen)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.