Bagsværd Hovedgade 99, 12. L., 2880 Bagsværd

Nyistandsat, lys 1-værelses lejlighed med altan og flot udsigt!

Lejligheden byder på en entré med indgang til både stue og badeværelse. Der er flot ny slebet parketgulv i hele lejligheden. Lækkert, nyt badeværelse som er dejlig rummeligt med separat bruseniche og et stilrent materialevalg. Skøn, lys opholdstue med stort, sydvendt vinduesparti. Her er gode indretningsmuligheder - med plads til både opholds- og soveafdeling. Fra stuen har man adgang til et fint, nyt Vordingborg køkken med god skabs- og bordplads samt hårde hvidevarer. Fra køkkenet er udgang til altan med rig mulighed for at nyde udsigten mod byen fra 12. sal.

Ejerforening: I ejendommen er gode fællesfaciliteter, som fællesvaskeri, cykelparkering, 2 elevatorer og der er mulighed for kabel-tv samt leje af p-plads i kælderen. Endvidere har lejligheden brugsret til eget kælderrum.

Beliggenhed: Lejligheden er centralt beliggende i Bagsværd med masser af specialbutikker, dagligvarebutikker, caféer og restauranter samt 'Bibliografen' lige udenfor døren. Naturen ved Bagsværd Sø og offentlig transport fra Bagsværd Station er også indenfor kort gåafstand. Fra Bagsværd Station er både gode bus og S-tog forbindelser.

Her får du en flot indflytningsklar lejlighed der er lige er lige til at flytte ind.

Flot istandsat lejlighed for både de yngre som ældre.