Gammelmosevej 339, 1. th., 2880 Bagsværd

Lys og indbydende 2vær med sydvendt altan – Sund og veldrevet forening

Beliggende et øjeblik fra Bagsværd Sø og i gåafstand til både indkøb og offentlig transport udbydes nu denne yderst velindrettet 2 værelses lejlighed. Lejligheden byder på følgende gode indretning: Rummelig entré med god plads til overtøjet. Flot nyere køkken med gode hvidevarer, god skabsplads samt opvaskemaskine. Badeværelset er af ældre dato, men har en rigtig god størrelse og med terrazzogulv og badekar. Lejlighedens opholdsstue giver rigtig god plads til både spise- og opholdsafdeling. Endvidere får du et rigtig godt soveværelse med indbygget skab og udgang til en skøn sydvendt altan.

Foreningen: Lejligheden er beliggende i yderst veldrevet andels-/aktieandelsforening med styr på økonomien. Der er kælderrum til lejligheden, samt adgang til fællesvaskeri og et stort grønt areal med legeplads og bordebænke. Der er parkeringsarealer til ejendommen og der udlejes garager efter venteliste.

Beliggenhed: Lejligheden ligger tilbagetrukket fra Gammelmosevej og Bagsværd Hovedgade og har en hyggelig udsigt over fællesarealerne. Der er kort afstand til offentlig transport, både S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder er at finde lige på den anden side af vejen. Endvidere kommer du til at bo i cykelafstand til Kgs. Lyngby og til Bagsværd Sø.

En yderst velindrettet lejlighed med sydvendt altan og i en yderst veldrevet forening.