Dagmarsgade 26, 3. nr 165., 2200 København N

Lejlighed med altan, swimmingpool og tennisbane i hjertet af Nørrebro!

Her får du en flot velindrettet lejlighed centralt på Nørrebro, hvor du bliver en del, af en ejerforening med de bedste fælles faciliteter og kun 5 minutters gang til den nye city metro. Lejligheden byder på godt og rummeligt badeværelse med badekar og vaskemaskine. Flot køkken i stilrent design med hvide elementer uden greb og gode hårde hvidevarer. Køkkenet er praktisk indrettet med ekstra køkken elementer og bordplads mod stuen. Her kan gæster sidde, mens den lækre mad gøres klar. Fra stuen er udgang til god stor altan hvor bøfferne kan vendes på gasgrillen. Sælger har indrettet soverum med mulighed for skabsplads og der er stadig en god størrelse stue.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i ejendommen Top House, der består af 179 lejligheder. Læs mere på www.top-house.dk Det er en sund ejerforening hvor der styr på tingene og hvor man løbende taget godt hånd af bygningen. Det er en ejerforening med stærk fællesskab og her får du gode fælles faciliteter, swimmingpool, tennisbane, sauna, privat parkeringskælder, gratis gæsteparkering, cykelkælder, tørretumblerrum, fitness rum, egen vicevært samt et skønt gråd miljø i grønne omgivelser og med fælles gril. Der er kabel-tv, bredbånd, kælderrum og elevator i ejendommen. Husdyr er tilladt: Hund eller kat med administrators godkendelse.

Beliggenhed: Lejligheden er centralt beliggende på Nørrebro i et hyggeligt kvarter, tæt på Stefansgade og Jægersborggade. Inden for få hundrede meter finder du indkøb, forlystelser, fitnesscentre, børnepasning, rekreative områder og nogle af Københavns mest spændende shoppingoplevelser. Her er du også tæt på rekreative områder BaNanna Park, Nørrebroparken og Hans Tavsens Park.

Super beliggenhed og mange fællesfaciliteter i ejerforeningen.