Frederiksdalsvej 8H, 2. TV., 2830 Virum

Ejendommens bedst beliggende lejlighed!

Lejligheden er beliggende øverst oppe, trukket tilbage fra Frederiksdalsvej og har en helt igennem fantastisk udsigt. Lejligheden fremstår overalt lys og indbydende med god loftshøjde og flotte trægulve. Her behøver du kun at male før du flytter ind og det er ikke svært at se sig selv bo i denne skønne lejlighed. Entréen er rummelig og med plads til overtøjet. Herfra har du adgang til et rigtig pænt flisebadeværelse med bruseplads. Endvidere får du et rummeligt soveværelse med fransk altan, indbyggede skabe samt endnu et godt værelse, ideelt som børneværelse/kontor eller gæsteværelse. Stuen er lys og rummelig og med god plads til indretning af både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til vestvendt altan med plads til at sidde og nyde roen og ikke mindst den gode udsigt. Super flot køkken med masser af skabsplads, samt alt i hårde hvidevarer herunder både vaskemaskine og opvaskemaskine. Køkkenet er opført i stilrent design og der er endda en lille spiseplads.

Ejerforeningen: Ejendommen er opført i 1940 og her får du adgang til skønne grønne fællesarealer, gode parkeringsforhold, fællesvaskeri, cykelkælder samt brugsret til kælderrum.

Beliggenhed: Her kommer du til at bo centralt i Virum tæt på indkøb, offentlig transport samt tæt på Geelskov. Endvidere har du skoler og daginstitutioner samt uddannelsesinstitutioner indenfor kort afstand.

Alt i alt en super flot lejlighed med en central og fredelig beliggenhed.