Aldershvilevej 106, 1. TH., 2880 Bagsværd

Lys og lækker lejlighed i 2 plan!

Nu udbydes denne skønne lejlighed i 2 plan. Her kommer du til at bo i det eftertragtede Aldershvilekvarter et øjeblik fra Bagsværd Sø og Hareskoven samt i gåafstand til indkøb og offentlig transport. Lejlighedens 1. plan byder på et helt igennem fantastisk køkken/alrum med alt i hvidevarer og masser af skabsplads. Køkkenet er opført i stilrent design og vil uden tvivl blive familiens samlingspunkt. Endvidere får du en rummelig opholdsstue med masser af lys fra de vestvendte vinduer. På 2. plan er boligens værelser og det velindrettede flisebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Endvidere får du 3 gode værelser og soveværelset giver endda plads til kontor/hjemmearbejdsplads.

Ejerforening: Sund ejerforening med gode faciliteter herunder fælles vaskeri, cykelkælder, barnevognsrum og dejlig grøn have. Der er brugsret til opbevaringsrum, og ejerforeningen råder over overvåget p-plads til ejerforeningens beboere. Der er mulighed for gæsteparkering med parkeringskort eller app.

Beliggenhed: Lejligheden er roligt beliggende i det eftertragtede Aldershvilekvarter og tilbagetrukket fra Aldershvilevej. Beliggenheden er optimal med kort afstand til Bagsværd Station med S-tog og gode busforbindelser, indkøbsmuligheder, café, bibliotek og biograf.

Super flot og indflytningsklar lejlighed med en god beliggenhed.