Buegården 3, st. th., 2880 Bagsværd

Lys lejlighed i den eftertragtede ejerforening Buegården!

Beliggende i den eftertragtede ejerforening Buegården udbydes nu denne velindrettede stuelejlighed med udgang til solrig terrasse. Lejligheden er indrettet med fordelingsentré. Herfra er der adgang til stor lys opholdsstue med masser af lys fra de store vinduespartier. Køkkenet er i forbindelse med opholdsstuen og her er masser af skabsplads. Fra stuen er der udgang til den skønne terrasse der ligger ugeneret og tilbagetrukket fra fællesarealet. Herudover byder lejligheden på rigtig pænt brusebadeværelse. Endvidere får du et rummeligt soveværelse med god plads til både garderobe, og evt. hjemmearbejdsplads.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold.

Beliggenhed: Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren.

Alt i alt en velindrettet 2-værelses lejlighed centralt i Bagsværd og tæt på det meste.