Buegården 23, 1. th., 2880 Bagsværd

2 vær. med sydvendt altan – Kan overtages NU!

I ejerforeningen Buegården centralt i Bagsværd udbydes nu denne velindrettede 2 værelses lejlighed.
Selvom du kun er få 100 meter fra indkøbsmuligheder, biograf, bibliotek, café og S-station er der fred på din altan. Fra fordelingsentréen er der adgang til god opholdsstue/køkken-alrum med udgang til altanen. Stuen har en rigtig god størrelse og er med nyere vinduesparti i hele stuens bredde. Pænt elementkøkken i semiåben forbindelse med stuen og med masser af skabsplads. Lejlighedens soveværelse er rummeligt og med plads til stor seng, skabe og skrivebord. Badeværelset er med hvide fliser og er pænt stort med separat bruseniche.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold. Der er et godt fællesskab og mulighed for at deltage i mange aktiviteter.

Beliggenhed: Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren. Du er endvidere en kort cykeltur fra Kgs. Lyngby hvor du får både Lyngby Storcenter, Magasin samt masser af cafeer og specialforretninger

Et rigtig godt køb der blot trænger til en malerentreprise og derefter er klar til indflytning.