Buegården 19, ST. TV., 2880 Bagsværd

Lejlighed i god ejerforening med udgang til terrasse!

Her kan du nyde årstiderne på terrassen. Smæk benene op og lad grillen stå på stand by. Selvom du kun er få 100 meter fra indkøbsmuligheder, biograf, bibliotek, café og S-station er der fred på din terrasse. Fra fordelingsentréen er der adgang til god opholdsstue med udgang til terrassen. Stuen har en rigtig god størrelse og er med nyere vinduesparti i hele stuens bredde. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med stuen. Lejlighedens soveværelse er rummeligt og med plads til stor seng og skabe. Badeværelset er også pænt stort og med separat bruseniche.

Ejerforeningen: Lejligheden er beliggende i god ejerforening med styr på tingene. Her er gode fælles faciliteter, grønt område og gode parkeringsforhold. Der er et godt fællesskab og mulighed for at deltage i mange aktiviteter.

Beliggenhed: Her får du en fredelig og central beliggenhed tilbagetrukket fra Bagsværd Hovedgade. Der er kort afstand til offentlig transport med S-tog og bus ligesom indkøbsmuligheder og bl.a. café og biograf er stort set lige uden for døren.

En rigtig god lejlighed med en super beliggenhed.