Kirsebærvænget 2, st. tv., 2800 Kongens Lyngby

Indflytningsklar høj stuelejlighed med nyt køkken og flot bad!

Du behøver ikke lede længere hvis din næste bolig være indflytningsklar, med helt nyrenoveret badeværelse, køkken, elinstallationer og en skøn solrig altan. Lejligheden er lige her. Fra du træder ind af døren fornemmer du, at her er kælet for detaljerne med bl.a. et flot nyrenoveret badeværelse med Grohe armaturer, et nyt køkken i en smagfuld og moderne stil og med indbygget vaske- og opvaskemaskine. Overalt i lejligheden er der dæmp bar LED belysning. De flotte plankegulve er ny afhøvlede og ludbehandlede i mat hvid. Alt står helt skarpt. Lejlighedens indretning kunne ikke være mere optimal, med stort soveværelse der er adskilt fra stuen med newyorker væg, så du har gennemgående og masser af lys i hele lejligheden. Stuen er med udgang til altan hvor du i fred og ro kan nyde solen. Lejlighedens vinduer mod gaden udskifter 2021/2022 uden omkostning for køber.

Ejerforening: Her har du en sund ejerforening med gode grønne områder og fællesfaciliteter, som fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder og fælles havemiljø.

Beliggenhed: Lejligheden er centralt men fredeligt beliggende. Her er kort afstand til bus og S-tog fra Buddinge Station og til den nye letbane. Indkøb klares nemt i nærområdet eller Kgs. Lyngby. Hvis du trænger til natur oplevelser er der kort afstand til både Bagsværd og Lyngby Sø samt Hareskoven.

Flot lys og fredeligt beliggende lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.