Aldershvilevej 104, 1. TV., 2880 Bagsværd

Lejlighed i 2 plan med rækkehusstemning!

Her er boligen for Jer, der er til et rækkehus, men ikke vil det vedligehold, der følger med. Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen og er i 2 plan med et helt nyt og lækkert badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler. Her er stemning som i et rækkehus. Lejlighedens 1. plan byder på rummelig stue, depotrum og køkken/alrummet, der bliver Jeres naturlige samlingssted i lejligheden. Her er lyst og hyggeligt med udsigt til grønne trætoppe. Hele 1 plan er gennemlyst og uden generende indkig fra genboer. På 2. plan er boligens værelser og det helt nye brusebadeværelse. Her er 3 gode værelser og badeværelset er helt nyt med bruseniche og flot sanitet og fliser.

Ejerforening: Sund ejerforening med gode faciliteter herunder fælles vaskeri, cykelkælder, barnevognsrum og dejlig grøn have. Der er brugsret til opbevaringsrum, og ejerforeningen råder over overvåget p-plads til ejerforeningens beboere. Der er mulighed for gæsteparkering med parkeringskort eller app.

Beliggenhed: Lejligheden er roligt beliggende i det eftertragtede Aldershvilekvarter og tilbagetrukket fra Aldershvilevej. Beliggenheden er optimal med kort afstand til Bagsværd Station med S-tog og gode busforbindelser, indkøbsmuligheder, café, bibliotek og biograf. Endelig er Bagsværd Sø og Hareskoven få 100 meter fra lejligheden.

Super lejlighed med en god beliggenhed.