Aldershvilevej 104, 1. TV., 2880 Bagsværd

Lejlighed i 2 plan med rækkehusstemning!

Her er boligen for Jer, der er til et rækkehus, men ikke vil det vedligehold, der følger med. Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen og er i 2 plan med et helt nyt og lækkert badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler. Her er stemning som i et rækkehus. Lejlighedens 1. plan byder på rummelig stue, depotrum og køkken/alrummet, der bliver Jeres naturlige samlingssted i lejligheden. Her er lyst og hyggeligt med udsigt til grønne trætoppe. Hele 1 plan er gennemlyst og uden generende indkig fra genboer. På 2. plan er boligens værelser og det helt nye brusebadeværelse. Her er 3 gode værelser og badeværelset er helt nyt med bruseniche og flot sanitet og fliser.

Ejerforening: Sund ejerforening med gode faciliteter herunder fælles vaskeri, cykelkælder, barnevognsrum og dejlig grøn have. Der er brugsret til opbevaringsrum, og ejerforeningen råder over overvåget p-plads til ejerforeningens beboere. Der er mulighed for gæsteparkering med parkeringskort eller app.

Beliggenhed: Lejligheden er roligt beliggende i det eftertragtede Aldershvilekvarter og tilbagetrukket fra Aldershvilevej. Beliggenheden er optimal med kort afstand til Bagsværd Station med S-tog og gode busforbindelser, indkøbsmuligheder, café, bibliotek og biograf. Endelig er Bagsværd Sø og Hareskoven få 100 meter fra lejligheden.

Super lejlighed med en god beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.