Løjtegårdsvej 97c, st., 2770 Kastrup

Super god begynder-/studielejlighed til kr. 75.000,- under andelsværdien!

Beliggende i Kastrup/Tårnby kun et øjeblik fra Københavns Centrum og Amager Strand, har du nu muligheden for at købe denne billige andelsbolig. Her får du en rigtig fin stuelejlighed med gode adgangsforhold. Lejligheden er indrettet som følger: Du træder ind i lejlighedens opholdsrum der er i semiåben forbindelse med køkkennichen. Opholdsrummet er oplagt at indrette med sovesofa, så du ligeledes får en hyggelig opholdsstue i det daglige. Der er tillige en lille afskærmet garderobeplads, så tøjet kan gemmes af vejen. Endvidere får du et ældre badeværelse med bruseplads, der dog trænger til en kærlig hånd.

Andelsforeningen: Andelsforeningen består af 79 lejligheder og her får du adgang til både fællesvaskeri og fælles parkeringsplads. Andelsforeningen er vurderet til kr. 34 mio. og med en restgæld på ca. kr. 5 mio. har andelsforeningen en friværdi på godt 85%, hvilket må betegnes som en yderst sund økonomi. Foreningen er drevet af en professionel administrator, så der er styr på tingene. Det er tillige tilladt at holde hund eller kat i foreningen.

Beliggenhed: Lejligheden er beliggende kun et øjeblik fra Tårnby Station, hvorfra du kan være på Københavns Hovedbanegård på kun 9 minutter. Endvidere er du blot en kort cykeltur fra indkøbsmuligheder og ca. 5 km. fra den populære Amager Strand, der især er blevet populært når du skal slå dine folder med Kit-surfing og body-boards og mange andre sports og fritidsaktiviteter.

Alt i alt en rigtig fin lille lejlighed, der dog trænger til kærlig hånd, hvorfor den sælges kr. 75.000,- under andelsværdien.