Indmarken 8, 2860 Søborg

Perfekt beliggenhed på blind vej!

Går I med drømmen om at skabe jeres helt eget, så er her muligheden for at opføre drømmeboligen, der matcher familiens ønsker til et moderne familieliv.
Grunden er på 956 m², og med en bebyggelsesprocent på 25% er der rig mulighed for at opført et stort hus og samtidig have god plads til terrasse- og haveanlæg.

Er I til et helt nyt og nøglefærdigt hus på 150 m² fra Milton Huse kan der under "Salgsopstilling og dokumenter" downloades materiale herom.

Boligen byder i dag på entré, køkken i forbindelse med tilbygning med spiseplads, 2 store værelser og 2 stuer. I kælderen er der flere disponible rum.
Boligen er en klassisk bungalow fra 1936 opført i mursten og med 78 m² kælder - ejendommen trænger til modernisering/renovering for at fremstå tidssvarende.

Beliggenhed: Her er en optimal beliggenhed på en lukket og børnevenlig villavej. Her er familien tæt på alt som vuggestuer, børnehaver, skoler og fritidsklubber. Samtidig er der rig mulighed for at klare de daglige indkøb i bl.a. Buddinge Centret og på Søborg Hovedgade. Nærmeste station er Buddinge St. hvortil der blot er 1,5 km., og herfra når du København på 20 min. med S-toget. Samtidig er der blot 1 km. til Gladsaxe Trafikplads.

Stor regulær grund i fredeligt villakvarter.