Møllemarken 13, 2880 Bagsværd

Der er ikke mulighed for udstykning eller opførelse af nyt hus med den nuværende lokalplan!

Grunden er på knap 2500 m² og der er ikke mulighed for udstykning eller opførelse af nyt hus med den nuværende lokalplan.

Der er havemur og bygninger på grunden der er kategoriseret som bevaringsværdige herunder den unikke 3 kantede bygning opført i 1940 af kunstneren Niels Rasmussen Thykier. Bygningen var kunstnerens atelier og her har uden tvivl været tænkt mange kreative tanker. Man kan sagtens se kunstneren for sig, når han har stået i det højloftede rum med de store vinduespartier og set ud på det store haveanlæg, der den gang utvivlsom har været velpasset og været hans kilde til inspiration. I atelieret er der herudover flere rum og køkken og toiletfaciliteter, der dog ikke er i brugbar stand. På grunden er desuden en 6 kantet pavillon med fantastiske muligheder og en eksotiske pagode lignende bygning med toilet. Tænk kreativt som kunstneren og få en unik bolig på en grund der er mere end 3 gange så stor som de fleste andre grunde i området.

Beliggenhed:
Området er fredeligt i smørhullet mellem Bagsværd, Søborg og Kgs. Lyngby. Der er kort afstand til indkøb, men også til transportmuligheder med S-tog fra Stengård Station samt institutioner og skoler.

En unik ejendom til dig, der kan se mulighederne.